Gwenn's Bakery
  • Home
  • E-book
  • Boek
  • Feestdagen
    • Sinterklaas
    • Kerst
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Valentijnsdag
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Brood
    • Cakes
    • Chocolade
    • Desserts
    • Friandises
    • Gebakjes
    • Hartig
    • Koekjes
    • Macarons
    • Ontbijt
    • Soezen & Éclairs
    • Taart
    • Techniek
    • Vegan
  • Baktips
    • FAQ
    • Techniek
    • Reviews
  • Workshops
  • Info
    • Taart bestellen
    • Over Gwenn
    • Contact
    • Zakelijk

sinterklaas

  • Amandelspijs zelf maken

  • Banketstaaf

  • Gevulde speculaas

  • Gevulde speculaasstaaf

  • Kruidkoek

  • Kruidnoten

  • Kruidnotencake

  • No Bake cheesecake met mango

  • Pepernoten

  • Sinterklaas Rocky Road

  • Speculaas

  • Speculaasbrokken

  • Speculaaskruiden

  • Speculaaspasta

  • Speculaasrotsjes

  • Zelf chocoladeletters maken

  • Zoeken
    Producten
    • Macarons ebook - GwennsBakery.nl cover Macarons e-book €9,90 €7,90 incl. btw
    • Gwenn's Bakery - Moderne Franse Patisserie Moderne Franse Patisserie (gesigneerd) - Het boek van Gwenn's Bakery ! €29,99 €19,90 incl. btw
    Over Gwenn's Bakery

    Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
    Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!

    Read More
    Recente berichten
    Crème brûlée kokos limoen - Gwenn's Bakery

    Crème brûlée kokos limoen

    22 januari 2023 0.
    Appelbeignets met bladerdeeg - Gwenn's Bakery

    Appelbeignets met bladerdeeg

    30 december 2022 0.
    Bûche de Noël Mokka - Gwenn's Bakery

    Bûche de Noël Mokka

    21 december 2022 0.
    Bûche de Noël met karamel en chocolade - Gwenn's Bakery

    Bûche de Noël met karamel en chocolade

    18 december 2022 0.
    Stoofperen - Gwenn's Bakery

    Stoofperen

    11 december 2022 0.
    Populaire berichten
    Rocky road
    Mokkataart
    Mokka crème
    Appeltaart
    Chocolade cupcakes
    Glaceerfondant zelf maken (basisrecept)
    Meld je aan voor de nieuwsbrief!
    Altijd het laatste nieuws en recepten van Gwenn's Bakery
    * = verplicht veld

    door MailChimp!

    gwennsbakery

    📺 | WINNAAR #heelhollandbakt nog een keer! 🏆
    🍰 | Boek: ‘Moderne Franse pâtisserie’ €19,90
    📕 | E-book: Macarons €7,90
    👨🏼‍🏫 | Meester groep 5

    Gwenn Danis
    - P R O F I T E R O L E S - Profiteroles zijn ech - P R O F I T E R O L E S -

Profiteroles zijn echt een van mn favoriete desserts!!! Op en top Frans en de perfecte combinatie van een prachtige soes met roomijs en chocoladesaus. C'est délicieux!

Het recept staat online >>> @gwennsbakery

#choux #profiterole #profiteroles #soes #soesjes #chocola #chocolade #soezen #dessert #hhb #bakken 

gwennsbakery.nl/profiteroles
    Een supersimpele crème brûlée kokos limoen. De Een supersimpele crème brûlée kokos limoen. De toevoeging van kokos en limoen geven een frisse twist aan deze Franse klassieker. Omg wat is dit lekker!!

Recept staat online! >>> @gwennsbakery

#creme #crème #cremebrulee #cremebrûlée #crèmebrûlée #kokos #limoen #hhb #bakken #karamel #caramel 

gwennsbakery.nl/creme-brulee-kokos-limoen
    MACARONS BASISRECEPT Wil je ook perfecte macarons MACARONS BASISRECEPT

Wil je ook perfecte macarons maken maar mislukt het vaak? Kijk snel op mijn blog voor HET basisrecept en heel veel extra tips! 

Recept staat online >>> @gwennsbakery (link in profiel)

#macaron #macarons #macaronstagram #meringue #hhb #heelhollandbakt #recept #foodporn #bakken 

gwennsbakery.nl/macarons-basisrecept
    Deze crème caramel is waanzinnig lekker met heerl Deze crème caramel is waanzinnig lekker met heerlijke vanille en intense karamel. Maar dit recept is ook nog heel makkelijk en snel te maken! 
Wil je hem ook maken? Kijk dan snel op de blog > @gwennsbakery

#caramel #creme #cremecaramel #karamel #dessert #patisserie #hhb #heelhollandbakt #foodporn 

www.gwennsbakery.nl/creme-caramel
    - T A R T E T A T I N - De Tarte Tatin is en bl - T A R T E  T A T I N - 

De Tarte Tatin is en blijft een populaire klassieker. Zoete, gekaramelliseerde appels met krokant deeg. Met mijn recept heb je in een mum van tijd de lekkerste tarte Tatin in de oven staan!

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#tartetatin #appeltaart #hhb #heelhollandbakt #tatin #appel #appelcake #karamel #caramel #bakken 

gwennsbakery.nl/tarte-tatin/
    Het is vandaag 6 januari en dus Driekoningen en da Het is vandaag 6 januari en dus Driekoningen en daarbij hoort een echte “Galette des rois”. Dit is de traditionele driekoningentaart die in Frankrijk gegeten wordt. Deze bestaat uit twee schijven krokant gebakken bladerdeeg gevuld met amandelcrème. Heel simpel maar verrukkelijk. De amandelcrème is de klassieke vulling, maar tegenwoordig gebruiken de Franse patissiers vooral een frangipane. Frangipane is een vulling van amandelcrème gemengd met banketbakkersroom, dit maakt de vulling nog romiger!

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#galette #driekoningen #galettes #galettedesrois #driekoningen #amandel #frangipane #taart #bakken 

gwennsbakery.nl/galette-des-rois-driekoningentaart
    PALMIERS Palmiers bestaan slechts uit bladerdeeg PALMIERS

Palmiers bestaan slechts uit bladerdeeg en suiker, maar juist die eenvoud maakt ze onweerstaanbaar lekker! Dankzij het bladerdeeg is het koekje lekker krokant en licht. De suiker zorgt voor de zoete smaak en extra crunch. 
Wist je trouwens dat je Palmiers nooit vanuit de zijkant moet oprollen maar juist vouwen? 

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#palmier #bladerdeeg #palmiers #koek #koekjes #hhb #suiker #bakken #koekjesbakken 

gwennsbakery.nl/palmiers/
    Deze Rocky Road was veruit het meest gemaakte rece Deze Rocky Road was veruit het meest gemaakte recept van mijn blog in 2022. Dus nog even in de spotlight zetten! 🎉

Rocky road is een heerlijk soort fudge (en lijkt op arretjescake) maar kun je vullen met heerlijke koekjes, snoepgoed, chocola en ga maar door! 

Kijk snel op de blog voor het recept! >>> @gwennsbakery

#rockyroad #marshmallow #marshmallows #candybar #chocolate #hhb #chocola #chocolade #chocoladereep #arretjescake 

Www.gwennsbakery.nl/rocky-road/
    Deze appelbeignets met bladerdeeg zijn perfect om Deze appelbeignets met bladerdeeg zijn perfect om zelf te maken voor Oud & Nieuw. Een genot met vers bladerdeeg en lekker veel kaneelsuiker! 
Happy Newyear!

Recept staat online >>> @gwennsbakery 

#oudennieuw #newyear #oliebollen #oliebol #appel #appelbeignets #beignets #beignet #hhb #appelflappen #feest 

gwennsbakery.nl/appelbeignets
    Heerlijk en simpel recept voor abrikozenflappen. M Heerlijk en simpel recept voor abrikozenflappen. Met de klassieke en zeer bekende combi van abrikoos en amandel! Een leuke en vooral super lekkere twist op de appelflap. En erg lekker voor Oudjaarsavond! 🥂💥

Recept staat in link in profiel >>> @gwennsbakery

#abrikozenflap #appelflap #abrikozen #amandel #taart #hhb #bladerdeeg #amandelen #bakken #patisserie

https://gwennsbakery.nl/abrikozenflappen
    Meer laden... Volg op Instagram

    Privacy Statement

    Contact

    Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
    Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
    © 2023 Gwenn's Bakery. All rights reserved.
    Theme by MOOZ Themes Powered by WordPress