Macarons maken

Mooie macarons maken met mijn e-book

Heb je altijd al de mooiste macarons willen leren maken? Wil je eindelijk een goed recept vinden met duidelijke en volledige uitleg, zodat je zelfstandig aan de slag kunt? Dan is het Macarons e-book echt iets voor jou! Als gepassioneerde Franse banketbakker wil ik mijn kennis graag met jou delen, daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in een e-book. Ik neem je bij de hand om uiteindelijk de perfecte macaron te maken. In mijn e-book geef ik je alle tools die nodig zijn, zoals uitgebreide uitleg en tips over de benodigde materialen en ingrediënten. Ook geef ik mijn volledige basisrecept prijs voor het maken van macaron koekjes. Dit macarons basisrecept heeft al honderden mensen geholpen om die prachtige macarons te maken. Ga er zelf ook mee aan de slag door mijn e-book te bestellen!

>>> Bestel het e-book <<<

Macarons ebook - GwennsBakery.nl cover Macarons basisrecept ebook - GwennsBakery.nl inhoud Macarons ebook - GwennsBakery.nl caramel cassis

Wist je dat mijn e-book zo is gemaakt dat je ook zonder voorkennis aan de slag kunt? Stapje voor stapje leer ik je alle basiskennis over macarons. Eerst wordt er kort uitgelegd wat een macaron is en daarna duiken we in het materiaal en de ingrediënten die nodig zijn. Dan kan het maken van macarons echt beginnen! Daarbij geef ik je verschillende tips en tricks mee zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kunt. Alle belangrijkste details en stappen worden besproken. Verder geef ik je een basisrecept voor ganache en ga ik dieper in op verschillende vullingen, zoals Framboos, Oreo en Salted Caramel. Zo is het maken van macarons iedere keer weer een feestje! Meer inspiratie opdoen voor zoete recepten? Neem een kijkje op mijn blog!

>>> Bekijk alle recepten <<<

Macarons maken kan iedereen

Macarons maken

Macarons zijn voor velen toch wel één van de lastigste dingen om te bakken. Daarom geef ik mijn Macaron e-Book al mijn tips om perfect gevormde macarons te maken. Zo leg ik uit waar de oorzaak ligt van een scheve of holle macaron. Wil je nog meer soorten Franse baksels leren maken? In mijn bakboek neem ik je mee in de wereld van de moderne Franse Patisserie. Dit boek staat vol basisrecepten, maar ik geef ook een moderne twist aan eclairs, friandises, tartelettes en nog veel meer lekkers. Bestel jouw gesigneerde exemplaar en ik doe hem zo snel mogelijk op de post. Veel bakplezier!

Loop je vast met een recept of heb je een andere vraag? Neem contact op!