Gwenn's Bakery
  • Home
  • E-book
  • Boek
  • Feestdagen
    • Sinterklaas
    • Kerst
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Valentijnsdag
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Brood
    • Cakes
    • Chocolade
    • Desserts
    • Friandises
    • Gebakjes
    • Hartig
    • Koekjes
    • Macarons
    • Ontbijt
    • Soezen & Éclairs
    • Taart
    • Techniek
    • Vegan
  • Baktips
    • FAQ
    • Techniek
    • Reviews
  • Workshops
  • Info
    • Taart bestellen
    • Over Gwenn
    • Contact
    • Zakelijk

FAQ tag: boter

Gezouten of ongezouten roomboter?

22 mei 2018 Plaats een reactie

In de patisserie gebruiken we eigenlijk altijd ongezouten roomboter. Dus als het er niet expliciet bij staat, gebruik je gewoon ongezouten.

Verder lezen
Zoeken
Producten
  • Macarons ebook - GwennsBakery.nl cover Macarons e-book €9,90 €7,90 incl. btw
  • Gwenn's Bakery - Moderne Franse Patisserie Moderne Franse Patisserie (gesigneerd) - Het boek van Gwenn's Bakery ! €29,99 €19,90 incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!

Read More
Recente berichten
Ananastaart met kokos - Gwenn's Bakery

Ananastaart met kokos

25 juni 2022 2.
Red Velvet Brownies - Gwenn's Bakery

Red Velvet Brownies

3 mei 2022 5.
Paaskoekjes met mini chocolade-eitjes - Gwenn's Bakery

Paaskoekjes met mini chocolade-eitjes

16 april 2022 0.
Advocaat maken - Gwenn's Bakery

Advocaat maken

13 april 2022 2.
Chocolade brioche - Gwenn's Bakery

Chocolade brioche

9 april 2022 0.
Populaire berichten
Aardbei-rabarber crumble cake
Ananastaart met kokos
Limoen cheesecake
Napolitaans Pizzadeeg
Rocky road
Passievrucht cheesecake
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Altijd het laatste nieuws en recepten van Gwenn's Bakery
* = verplicht veld

door MailChimp!

gwennsbakery

📺 | WINNAAR #heelhollandbakt nog een keer! 🏆
🍰 | Boek: ‘Moderne Franse pâtisserie’ €19,90
📕 | E-book: Macarons €7,90
👨🏼‍🏫 | Meester groep 5

Gwenn Danis
Deze ananastaart met kokos is een heerlijk zomers Deze ananastaart met kokos is een heerlijk zomers recept met een exotische twist. Gekaramelliseerde ananas met kokos en een krokante koek! Laat de zon maar weer komen! 🍍☀️

Wil je het recept maken? Klik dan op de link in mijn profiel >>> @gwennsbakery

#ananas #ananastaart #taart #bakken #zomer #kokos #kokostaart #chocolade #koek 

www.gwennsbakery.nl/ananastaart-met-kokos
🍫 Gratis workshop chocolade! 🍫 Mislukt het 🍫 Gratis workshop chocolade! 🍫

Mislukt het chocolade tempereren bij jou ook altijd? Vind je het te lastig of zelfs spannend om te doen? Denk je dat het jou thuis niet lukt? 

Bij tempereren kan er veel misgaan:
❌ de chocolade blijft zacht
❌ je verbrandt de chocolade tijdens het smelten
❌ je krijgt het niet van het papier of folie af
❌ teveel geknoei en geklieder

Ik ga je helpen! 

Op zaterdag 2 juli om 14.00 uur geef ik een gratis online workshop chocolade tempereren. Hiermee leer jij chocolade tempereren als een pro!

Je krijgt van mij de tips en tricks om dit thuis toe te passen en kunt mij LIVE vragen stellen. Ook gaan we aan de slag met een cornetje. Hiermee kun je op taarten schrijven en de mooiste decoraties maken. Is dat niet genoeg? We gaan ook nog enkele mooie decoraties maken met onze zelf getempereerde chocolade! 

✅ Tempereer thuis moeiteloos chocolade. Keer op keer
✅ Tips en tricks waardoor het bijna niet kan mislukken
✅ de chocolade perfect glanzend krijgen met de ultieme ‘krak’
✅ supermooie en leuke decoraties maken
✅ schrijven met een cornetje
✅ een ware chocolatier worden in je eigen keuken

Tijdens de workshop kun je live met mij meedoen vanuit je eigen keuken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon luisteren en alle tips van mij meenemen. De workshop is LIVE en helemaal gratis te volgen, had ik dat al gezegd? 😉

Klik op de link in bio om je aan te melden>> Wees er snel bij, er is beperkt plek

Groeten,
Gwenn

www.onlinebakclub.nl/workshop
De Aardbeienslof is een absolute klassieker in de De Aardbeienslof is een absolute klassieker in de Hollandse banketbakkerij. Nog steeds erg gewild en natuurlijk waanzinnig lekker! Met een simpele sloffenbodem, een berg verse aardbeien en een zijdezachte Zwitserse room maak je menig mens blij. Volg mijn recept dit weekend voor een heerlijk gebakje bij de koffie.

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#aardbei #aardbeien #slof #aardbeienslof #gebak #taart #bakken #patisserie #zomer

gwennsbakery.nl/aardbeienslof
OMG! Deze Red Velvet Brownies zijn het einde!!! Ee OMG! Deze Red Velvet Brownies zijn het einde!!! Een super simpel recept maar intens van smaak en supercute!

Recept staat online! >>> @gwennsbakery

#redvelvet #brownie #redvelvetcake #brownies #chocola #hhb #roomkaas #cake #heelhollandbakt #koek 

https://gwennsbakery.nl/red-velvet-brownies/
MILLE-FEUILLE met SALTED CARAMEL! Weer even aanda MILLE-FEUILLE met SALTED CARAMEL!

Weer even aandacht voor deze klassieker van de blog: de Mille-feuille met Salted Caramel! Een heerlijke twist op een klassieke mille-feuille of tompouce. Met een zachte crème légère, salted caramel en krokant bladerdeeg. Echt een genot om te eten! Fijn weekend allemaal!

Ga snel naar mijn blog voor het recept! >>> @gwennsbakery

#millefeuille #millefeuilles #tompouce #hhb #saltedcaramel #bladerdeeg #frenchpastry #heelhollandbakt #caramel #karamel

https://gwennsbakery.nl/mille-feuille/

📷 = @elvanunlu_
Deze paaskoekjes met mini chocolade-eitjes zijn su Deze paaskoekjes met mini chocolade-eitjes zijn super lekker en echt een must-have met Pasen. Zei ik al dat het super simpel is om te maken?! 

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#pasen #paasbrunch #paas #paashaas #hhb #chocola #chocolade #koek #koekjes #bakken #paaskoekjes #cookie #cookies #cake 

gwennsbakery.nl/paaskoekjes
Zelf advocaat maken is simpel! En een echt traditi Zelf advocaat maken is simpel! En een echt traditioneel recept om taarten mee te vullen, als toetje en lekker met Pasen! 

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#advocaat #tokkelroom #pasen #paasbrunch #advocaatje #bakken #wodka #paastaart 

https://gwennsbakery.nl/advocaat-maken
Chocolade tempereren moeilijk?! Nee hoor! Ik geef Chocolade tempereren moeilijk?! Nee hoor! Ik geef in mijn post wel 4 manieren die jij kunt gebruiken om op simpele wijze jouw chocolade te tempereren. Dus lekker je schort aan en kliederen met die hap! 

Fijne zondag allemaal!

Recept staat online> @gwennsbakery (zie link in profiel)

#chocolade #chocola #hhb #tempereren #heelhollandbakt #chocolate #choco #zondagbakdag 

https://gwennsbakery.nl/chocolade-tempereren

📸= @elvanunlu_
CHOCOLADE BRIOCHE ! Een waanzinnige chocolade brio CHOCOLADE BRIOCHE !
Een waanzinnige chocolade brioche voor een lekker decadent ontbijt! Een zijdezacht deegje gevuld en getopt met chocolade. Echt een topper voor Pasen! 🐣🍫

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#chocolade #brioche #brioches #pasen #paasbrunch #paasontbijt #brood #hhb #chocola #chocolat #chocolate #broodjes #heelhollandbakt 

https://gwennsbakery.nl/chocolade-brío he
Heerlijke kaaskoekjes van de banketbakker. Maak ze Heerlijke kaaskoekjes van de banketbakker. Maak ze gewoon lekker zelf voor bij de borrel. Simpel en snel recept!

Recept staat online > @gwennsbakery (zie link in bio)

#kaas #kaaskoekjes #koek #koekjes #hartig #hhb #heelhollandbakt #andrevanduin #kerriekoekjes #bakken 

www.gwennsbakery.nl/kaaskoekjes
Meer laden... Volg op Instagram

Privacy Statement

Contact

Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
© 2022 Gwenn's Bakery. All rights reserved.
Theme by MOOZ Themes Powered by WordPress