Gwenn's Bakery
  • Home
  • E-book
  • Feestdagen
    • Sinterklaas
    • Kerst
    • Koningsdag
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Valentijnsdag
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Brood
    • Cakes
    • Chocolade
    • Desserts
    • Friandises
    • Gebakjes
    • Hartig
    • Koekjes
    • Macarons
    • Ontbijt
    • Soezen & Éclairs
    • Taart
    • Techniek
    • Vegan
  • Baktips
    • FAQ
    • Techniek
    • Reviews
  • Info
    • Over Gwenn
    • Contact
    • Zakelijk

FAQ tag: zout

Gezouten of ongezouten roomboter?

22 mei 2018 Plaats een reactie

In de patisserie gebruiken we eigenlijk altijd ongezouten roomboter. Dus als het er niet expliciet bij staat, gebruik je gewoon ongezouten.

Verder lezen
Zoeken
Producten
  • Macarons ebook - GwennsBakery.nl cover Macarons e-book €9,90 Oorspronkelijke prijs was: €9,90.€5,00Huidige prijs is: €5,00. incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!

Read More
Recente berichten
Millefeuille citroen meringue - Gwenn's Bakery (1)

Millefeuille citroen meringue

24 november 2024
Roze pralines - Gwenn's Bakery

Roze pralines

23 maart 2024
Chocolade Saint-Honorétaart - Gwenn's Bakery

Chocolade Saint-Honorétaart

16 maart 2024
Charlotte Passievrucht mango - Gwenn's Bakery

Charlotte Passievrucht Mango

9 maart 2024 5.
Karamel maken - Gwenn's Bakery.jpg

Karamel maken

24 februari 2024
Populaire berichten
Appel feuilleté
Mini slofjes met vers fruit
Basis sloffenbodem recept
Aardbei-rabarber crumble cake
Limoen cheesecake
Klassiek pizzadeeg (basisrecept)

gwennsbakery

🏠 | Amsterdam
👨🏼‍🏫 | Meester groep 5
👨🏻‍🍳 | Patissier

Zon op m’n gezicht, een tafel vol lekkers en ver Zon op m’n gezicht, een tafel vol lekkers en verdwalen in de mooiste straatjes van m’n oude stad.
Instagram bericht 18054246868962818 Instagram bericht 18054246868962818
Ik mis die heerlijke Spaanse zon! ☀️ Ik mis die heerlijke Spaanse zon! ☀️
Knapperige laagjes bladerdeeg, frisse citroencrèm Knapperige laagjes bladerdeeg, frisse citroencrème en luchtige meringue... een droomdessert dat nét zo lekker smaakt als het eruitziet! 💛 Perfect voor wanneer je indruk wilt maken (of gewoon omdat je er zin in hebt 😉).

Wie wil er een hapje? 🍋
Recept staat nu op de blog! Link in bio. 

#lemoncurd #citroentaart #millefeuille #millefeuilles #bladerdeeg #citroen #meringue #meringues #citroenmeringue

https://gwennsbakery.nl/millefeuille-citroen-meringue
Lekker voor Pasen! 🐣 Deze bladerdeeghapjes met Lekker voor Pasen! 🐣

Deze bladerdeeghapjes met groene asperge en ham zijn super SIMPEL om te maken! Echt lekker als voorgerecht of gewoon bij de paaslunch met wat salade!

Kijk snel op de blog voor het recept! >>> @gwennsbakery

#bladerdeeg #asperges #asperge #ham #borrel #recept

https://gwennsbakery.nl/bladerdeeghapjes-met-groene-asperge-en-ham/
Deze mini slofjes met advocaat zijn super lekker e Deze mini slofjes met advocaat zijn super lekker en het perfecte zoete paasrecept! Knapperige slofjes met een heerlijke romige advocaatvulling. 

Zie het recept op de blog! >>> @gwennsbakery

#sloffen #pasen #advocaat #advocaatje #slof #paasrecept #taart #cake

gwennsbakery.nl/mini-slofjes-met-advocaat
Deze roze pralines zijn een typische specialiteit Deze roze pralines zijn een typische specialiteit uit Lyon. Maar met dit recept maak je makkelijk in je eigen keuken! 

Recept staat online >>> @gwennsbakery 

#praline #pralinesroses #praluline #amandel 

gwennsbakery.nl/roze-pralines
Deze chocolade Saint-Honorétaart is echt 100% cho Deze chocolade Saint-Honorétaart is echt 100% chocolade en 100% puur genot! Een absolute aanrader voor alle liefhebbers van chocolade!

Recept staat online >> @gwennsbakery 

#chocola #chocolade #chocolate #sainthonoré #sainthonore #sthonoré #soes #ganache 

https://gwennsbakery.nl/chocolade-saint-honoretaart
Gewoon een heerlijke en klassieke Franse moelleux Gewoon een heerlijke en klassieke Franse moelleux au chocolat! Dit chocoladecakeje is nog lekker zacht van binnen omdat het beslag nog niet helemaal is gebakken. Zo smeuïg en zoooo lekker!

Het recept heb ik onlangs geupdate met foto's uit mijn boek. Zie het volledige recept op mijn blog >>> @gwennsbakery

#chocola #chocolade #moelleux #fondantcake #fondantcakes #fondantchocolat #cake #lavacake #taart #dessert #bakken #chocoladetaart #chocoladecake

www.gwennsbakery.nl/moelleux-au-chocolat
Een heerlijke charlotte passievrucht mango. Met ve Een heerlijke charlotte passievrucht mango. Met verse lange vingers, frisse passievrucht en een zijdezachte mango-passiemousse. De knapperige textuur van de lange vingers in contrast met de romige mango-passiemousse zorgt voor een perfecte balans van structuur en contrast tussen zoet en friszuur.
Nu al mijn lievelingstaart van het jaar!

Recept staat online! >>> @gwennsbakery

#charlotte #charlotterusse #mango #passievrucht #bavarois #bavaroise #langevingers 

gwennsbakery.nl/charlotte-passievrucht-mango
Volg op Instagram

Privacy Statement

Contact

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
© 2025 Gwenn's Bakery. All rights reserved.
Theme by MOOZ Themes Powered by WordPress