Workshop Patisserie - Gwenn's Bakery

Workshops

Gwenn’s Bakery organiseert regelmatig patisserie workshops op diverse locaties. Zie hieronder het huidige aanbod. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops, dan kun je je in de rechterkolom inschrijven voor de nieuwsbrief.

Als je vragen hebt over een workshop kun je altijd een mailtje sturen naar info@gwennsbakery.nl

Workshop: Éclairs met Gwenn

Leer de kunst achter een prachtig stukje Franse patisserie; éclairs. Onder leiding van Gwenn, winnaar Heel Holland Bakt 2021, gaat u tijdens deze Masterclass aan de slag met verschillende basistechnieken. U gaat naar huis met een dosis inspiratie, uw eigengemaakte éclairs en de recepten om er thuis nogmaals mee aan de slag te gaan.

Technieken:

  • Soezendeeg maken en opspuiten
  • Basis banketbakkersroom
  • Glaceren met fondant

U bent vanaf 12:30 uur van harte welkom, tijdens de ontvangst serveren wij verschillende soorten belegde sandwiches. Om 13:00 uur starten we met de introductie en verzorgt Gwenn een korte demonstratie. Vervolgens gaat u zelf in tweetallen aan de slag met het maken van het soezendeeg. Tijdens het programma zijn meerdere demonstraties zodat u alle technieken eerst kunt zien voor u ermee aan de slag gaat. We sluiten de Masterclass af met koffie en thee. 

Locatie: Kookfabriek Amsterdam (gratis parkeren!)
Datum: 16 maart 2024
Tijd: 12:30u tot ca. 16:00u
Inschrijven: www.kookfabriek.nl/workshops/cursussen (klik op de groene knop van de cursus, rechts op de website)

Chocolade eclairs - Gwenn's Bakery - Moderne Franse Patisserie