Gwenn's Bakery
  • Home
  • E-book
  • Feestdagen
    • Sinterklaas
    • Kerst
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Valentijnsdag
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Brood
    • Cakes
    • Chocolade
    • Desserts
    • Friandises
    • Gebakjes
    • Hartig
    • Koekjes
    • Macarons
    • Ontbijt
    • Soezen & Éclairs
    • Taart
    • Techniek
    • Vegan
  • Baktips
    • FAQ
    • Techniek
    • Reviews
  • Info
    • Over Gwenn
    • Contact
    • Zakelijk

Macarons

  • Chocolade Macarons

  • Frambozen macarons

  • Macarons basisrecept

  • Macarons met witte chocola

  • Passievrucht macarons

  • Pistache macarons

  • Zoeken
    Producten
    • Macarons ebook - GwennsBakery.nl cover Macarons e-book €9,90 €5,00 incl. btw
    Over Gwenn's Bakery

    Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
    Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!

    Read More
    Recente berichten
    Chocoladekoekjes met noten - Gwenn's Bakery

    Chocoladekoekjes met noten

    15 juli 2023 2.
    Baba au rhum - Gwenn's Bakery

    Baba au Rhum (exotisch)

    8 juli 2023 0.
    Mini slofjes met vers fruit - Gwenn's Bakery

    Mini slofjes met vers fruit

    1 juli 2023 0.
    Kaneel vijgenbroodjes - Gwenn's Bakery

    Kaneel vijgenbroodjes

    3 juni 2023 2.
    Appel feuilleté - Gwenn's Bakery

    Appel feuilleté

    13 mei 2023 4.
    Populaire berichten
    Appel feuilleté
    Mini slofjes met vers fruit
    Basis sloffenbodem recept
    Aardbei-rabarber crumble cake
    Limoen cheesecake
    Klassiek pizzadeeg (basisrecept)
    Meld je aan voor de nieuwsbrief!
    Altijd het laatste nieuws en recepten van Gwenn's Bakery
    * = verplicht veld

    door MailChimp!

    gwennsbakery

    📺 | WINNAAR #heelhollandbakt nog een keer! 🏆
    🍰 | Boek: ‘Moderne Franse pâtisserie’
    📕 | E-book: Macarons
    👨🏼‍🏫 | Meester groep 5

    Gwenn Danis
    Ben ik happy? Jazeker! Alweer 37 geworden vandaa Ben ik happy? Jazeker! 

Alweer 37 geworden vandaag. En de laatste jaren zijn keer op keer mooier aan t worden. Een prachtige dochter die met de dag nog leuker lijkt te worden dan ze al is, een toffe baan met flinke uitdagingen (lees: lastige ouders! Haha) en superleuke collega’s, geweldige familie en vrienden en sinds paar jaar ook een betere gezondheid haha. 

Nu lekker mn verjaardag vieren op mijn favoriete plek in Griekenland. Uitzicht op zee en lekker genieten!
    Met deze tomatengalette met feta en tijm haal je z Met deze tomatengalette met feta en tijm haal je zo weer de zomer in huis! Boordevol verse tomaat en heerlijke feta en pesto. Dit alles gebakken in krokante en licht brosse bodem. Heerlijk met dit weer!

Recept staat al online > @gwennsbakery

#tomaten #galette #galettes #tomaat #feta #pesto #tijm #hartigetaart #bakken 

https://gwennsbakery.nl/tomatengalette-met-feta-en-tijm/
    - Z A C H T E A M A R E T T I - De perfecte typi - Z A C H T E  A M A R E T T I -

De perfecte typisch Italiaanse zachte amaretti!! Ze zijn nog iets zacht van binnen en hebben een intense amandelsmaak. En met slechts 5 ingrediënten zijn ze echt super simpel om te maken! Heerlijk toch?! 

Recept staat al online > @gwennsbakery

#amaretti #amaretto #amandel #almond #koekjes #koek #cookies #cookie 

https://gwennsbakery.nl/zachte-amaretti/
    Lemon bars (of lemon squares) zijn al lange tijd r Lemon bars (of lemon squares) zijn al lange tijd razend populair en daarom ook een van de meest bezochte recepten op mijn blog. Het zijn eigenlijk een soort minitaartjes gemaakt van een zanddeegbodem en een flinke laag friszure + gebakken lemon curd.
Echt waanzinnig lekker !!! 🍋🍋🍋

Recept staat al op de blog >>> gwennsbakery.nl/lemon-bars 

#lemonbars #lemoncurd #lemonpie #citroen #citroentaart #lemonsquares #cake #cakes #bakken #patisserie #citroencake #lemoncurdcake 

http://gwennsbakery.nl/lemon-bars/
    Workshop Éclairs! 7 oktober ‘23 in de Kookfabri Workshop Éclairs! 7 oktober ‘23 in de Kookfabriek in Amsterdam. 

✅ Heb je ook vaak moeite met éclairs of soezendeeg?
✅ Weet je niet hoe je moet opspuiten? 
✅ Is je deeg te slap of juist te dik?
✅ Storten jouw soezen of éclairs helemaal in?
✅ Geen idee hoe je netjes moet vullen met een spuitzak?
✅ Vind je te spannend en moeilijk om mooi te glaceren?

Schrijf je dan in voor mijn Workshop Éclairs op 7 oktober. Ik ga je alles leren, stap-voor-stap, en doe met je mee om je op weg te helpen naar de perfecte éclairs!

Kijk snel op www.kookfabriek.nl/workshops/cursussen om je in te schrijven of klik op de link in mijn profiel.
    Het weer is de laatste dagen niet ideaal helaas, m Het weer is de laatste dagen niet ideaal helaas, maar juist leuk om extra te bakken vind ik. Het is dat ik nu in Griekenland op het strand lig, anders maakte ik dit weekend graag dit recept voor echt frisse zelfgemaakte aardbeienmuffins. 🍓🍰 Zo kun je toch een beetje de zomer in huis halen als het buiten regent 😉☀️

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#aardbeien #muffin #cake #muffins #cakes #aardbei #aardbeienmuffins #cupcakes 

https://gwennsbakery.nl/aardbeienmuffins/
    Guilty pleasure: deze chocoladekoekjes met noten! Guilty pleasure: deze chocoladekoekjes met noten! Net een chocolate chip cookie met een rijke chocosmaak en lekker veel nootjes erin. Nog lekkerder met wat zelfgemaakte hazelnootpraliné erop!

Recept staat online >>> @gwennsbakery 

#cookie #cookies #chocolade #chocola #koek #koekjes #koekjesbakken 

https://gwennsbakery.nl/chocoladekoekjes-met-noten/
    - B A B A A U R H U M - Met dit recept maak je z - B A B A  A U  R H U M -
Met dit recept maak je zelf een heerlijke Baba au Rhum! Lekker Frans, vol met een heerlijke rumsiroop en een vleugje passievrucht en ananas. Perfect met dit zomerse weer! 
Kijk snel op de blog voor het recept!

Recept staat online >>> @gwennsbakery 

#baba #babaaurhum #brioche #rum #rumbaba #brioches #bakken

https://gwennsbakery.nl/baba-au-rhum
    Deze mini slofjes met vers fruit zijn super lekker Deze mini slofjes met vers fruit zijn super lekker en heerlijk om te maken met fruit van het seizoen! Een simpele sloffenbodem, gevuld met echte Zwitserse room en lekker veel vers fruit naar smaak.

Recept staat online >>> @gwennsbakery

#sloffen #fruit #slof #taart #cake #aardbeienslof 

https://gwennsbakery.nl/mini-slofjes-met-vers-fruit
    Op dit soort warme dagen bakken we liever op het s Op dit soort warme dagen bakken we liever op het strand dan in de keuken. Maar ‘s avonds heerlijk genieten met een ijskoude profiterole! Precies zoals het hoort en lekker Frans: krokant gebakken soes, lekkere bol ijs en veeeeeel chocoladesaus! 

Heel fijn zonnig weekend allemaal!
    Meer laden... Volg op Instagram

    Privacy Statement

    Contact

    Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
    Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
    © 2023 Gwenn's Bakery. All rights reserved.
    Theme by MOOZ Themes Powered by WordPress