Gwenn's Bakery
  • Home
  • E-book
  • Boek
  • Feestdagen
    • Sinterklaas
    • Kerst
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Valentijnsdag
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Brood
    • Cakes
    • Chocolade
    • Desserts
    • Friandises
    • Gebakjes
    • Hartig
    • Koekjes
    • Macarons
    • Ontbijt
    • Soezen & Éclairs
    • Taart
    • Techniek
    • Vegan
  • Baktips
    • FAQ
    • Techniek
    • Reviews
  • Info
    • Taart bestellen
    • Workshops
    • Over Gwenn
    • Contact
    • Zakelijk

Soezen & éclairs

  • Chocolade eclairs

  • Chouquettes

  • Eclairs met pistache en kersen

  • Éclairs met witte chocolade en framboos

  • Kaassoesjes (“Gougères”)

  • Koffie Éclairs

  • Paris Brest

  • Profiteroles met ijs en chocoladesaus

  • Saint Honoré met salted caramel

  • Soezendeeg (basisrecept)

  • Zoeken
    Volg mij
    • facebook
    • instagram
    • twitter
    • pinterest
    • mail
    Over Gwenn's Bakery

    Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie".
    Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!

    Recente berichten
    Abrikozenflappen met amandel - Gwenn's Bakery

    Abrikozenflappen met amandel

    3 januari 2021 0.
    Een boek over brood - Gwenn's Bakery - Review

    Een boek over brood – Review

    20 december 2020 0.
    The Curry Guy Compleet - Gwenn's Bakery - Review

    The Curry Guy Compleet – Review

    19 december 2020 0.
    Mycusini Chocolade 3D printer - Review - Gwenn's Bakery

    Mycusini 3D chocolade printer – Review

    15 december 2020 11.
    Chocolade crémeux - Gwenn's Bakery

    Chocolade millefeuille

    13 december 2020 2.
    Populaire berichten
    Citroen meringue tartelettes
    Noten-karameltartelettes
    Pecan Pie
    Limoen cheesecake
    Chocolade mokka taartjes
    Mokka crème

    gwennsbakery

    Gwenn Danis
    Vandaag is het Driekoningen en dat vieren we natuu Vandaag is het Driekoningen en dat vieren we natuurlijk met een traditionele “galette des rois” ofwel driekoningentaart! 🤴🤴🤴 In Frankrijk liggen de bakkerswinkels hier bijna heel januari wel vol mee. Uiteraard de traditionele variant met frangipane (= amandelcréme + banketbakkersroom). Maar steeds vaker ook variaties met chocolade, noten en allerlei vruchten.

Mijn klassieke recept staat uiteraard op de blog, zie de link in mijn profiel > @gwennsbakery

#driekoningen #frangipane #galettedesrois #taart #hhb #heelhollandbakt #epiphanie #bakken #bladerdeeg #amandelen #amandel #patisserie #galette
    Heerlijk en simpel recept voor abrikozenflappen me Heerlijk en simpel recept voor abrikozenflappen met amandel. Met de klassieke en zeer bekende combi van abrikoos en amandel! Een leuke en vooral super lekkere twist op de appelflap.

Check de blog voor het recept >>> @gwennsbakery

#abrikozenflap #appelflap #abrikozen #amandel #hhb #heelhollandbakt #bladerdeeg #amandelen #bakken #patisserie
    Man wat ben ik dol op oliebollen! Vers uit eigen f Man wat ben ik dol op oliebollen! Vers uit eigen frituur met een lading poedersuiker erop! En vooral lekker als ze nog iets warm zijn. Met dit recept is het erg simpel en wel heel erg lekker!

Recept staat online! >>> @gwennsbakery

#oliebollen #oudennieuw #frituur #oliebol #beignets #hhb #heelhollandbakt #oudjaar #appelbeignets
    Met dit recept maak je zelf een heerlijke kerststo Met dit recept maak je zelf een heerlijke kerststol voor de kerst! 🎅🏻 🎄☃️
Je hebt geen ingewikkelde techniek nodig om deze kerststol op tafel te toveren, maar man wat is ie lekker! Dus lekker bakken maar met dit klassieke recept! Fijne kerst allemaal! 

Zie het recept op de blog, link in bio > @gwennsbakery

#kerst #kerstinspiratie #kerstmis #kerststol #stollen #amandelspijs
    Heb je altijd al de mooiste macarons willen leren Heb je altijd al de mooiste macarons willen leren maken? Wil je eindelijk een goed recept vinden met duidelijke en volledige uitleg om jou te helpen heerlijke macarons te maken? Dan is dit Macarons e-book voor jou!

In mijn eerste Macarons e-book neem ik je bij de hand om eindelijk echt perfecte macarons te leren maken. Ik geef je alle tools die nodig zijn zoals uitgebreide uitleg en tips over de benodigde materialen en ingrediënten. Natuurlijk geef ik mijn volledige basisrecept voor het maken van de macaronkoekjes. Dit macarons basisrecept heeft al honderden mensen geholpen om eindelijk wel die prachtige macarons te maken compleet voetjes en al! Maar ik geef in dit e-book ook meerdere pagina’s vol met tips en tricks om inzicht te geven in de belangrijkste details en stappen in het recept. 
Tot slot krijg je meer dan 20 verschillende recepten voor allerlei vullingen voor de macarons zoals Earl Grey, Framboos, Oreo, Tiramisu, Citroen, Salted Caramel en natuurlijk de diverse varianten van een basis ganache.

Kortom een zeer compleet Macarons e-book om jou te helpen perfecte macarons te maken! En dat alles voor slechts €9,90! Bestel snel dan kun je gelijk aan de slag! Zie de link in de bio

#macarons #macaron #macaronstagram #frenchmacarons #baktips #recept #ebook #ganache #hhb
    Nog op zoek naar wat inspiratie voor een heerlijk Nog op zoek naar wat inspiratie voor een heerlijk dessert voor het kerstdiner? Ik heb een mooi lijstje gemaakt met mijn favorieten op de blog! Dus ga snel aan de slag met deze grote Profiteroles of juist een perfecte crème brûlée?? 

Check alle recepten online >>> @gwennsbakery

#kerst #kerstmis #kerstdessert #kerstrecepten #kerstinspiratie #kerstmenu #kerstdiner #profiteroles #cremebrulee #dessert #desserts #toetje #chocolade #tiramisu
    Voor mij zijn kerstkransjes echt de absolute kerst Voor mij zijn kerstkransjes echt de absolute kerstkoekjes. Ze zijn echt heel simpel te maken, nogal hufterproof en wat zijn ze toch lekker!! Het resultaat is een heerlijk koekje welke net zoet genoeg is, een lekkere beet heeft maar tegelijkertijd iets bros is en waarbij je er snel veel teveel van gegeten hebt. 

Benieuwd? Kijk snel op de blog voor het recept! >>> @gwennsbakery 

#kerst #kerstmis #kerstrecept #kerstkrans #kerstkoekjes #koek #koekjes #koekjesbakken #christmas #noel #cookie #cookies #biscuit #biscuits
    Deze lijst met mijn beste kerstrecepten zullen jou Deze lijst met mijn beste kerstrecepten zullen jouw zeker helpen om de lekkerste kerstkoekjes, taarten, desserts of zelfs kerststol te maken! 
🎄🎅🏻☃️

Recepten staan online >>> @gwennsbakery 

#kerst #kerstmis #kerstinspiratie #kerstmenu  #kerstdiner #noel #christmas #dessert #patisserie #bakken #hhb #heelhollandbakt #chocolate #taart #koekjes
    Met de @Mycusini 3D chocolade printer maak je zelf Met de @Mycusini 3D chocolade printer maak je zelf de mooiste creaties van chocolade en versier je cakes, desserts, cupcakes en meer! Dit apparaat kan werkelijk 3D printen met chocolade! 

Als echte chocaholic en banketbakker werd ik natuurlijk razend enthousiast bij de kans om dit apparaat te mogen testen. Ik heb de afgelopen paar weken dan ook heel veel gespeeld met mijn schatje de @Mycusini ! Dit apparaat zit echt bomvol met allerlei vormen, teksten, plaatjes en zelfs holle figuurtjes om te printen met echte chocolade.

De chocolade zijn een soort sticks en voer je heel makkelijk in de machine. Je hoeft dus helemaal niks te tempereren (!) en het apparaat werkt heel schoon. Vrijwel geen opruim- of schoonmaakwerk aan het einde. De chocolade komt wel in diverse smaken en je kunt ook vullingen bij kopen om de bonbons mee te vullen.

Ben je benieuwd naar dit apparaat? Lees dan snel mij volledige review op Gwennsbakery.nl (link in profiel > @gwennsbakery )

Kijk direct op mycusini.com als je ook zo'n gave printer thuis wilt hebben net als ik! En volg @mycusini op Insta en Facebook voor al het laatste nieuws.

Laat je mij weten wat je zelf zou maken met de mycusini printer?
    Deze chocolade millefeuille is een ware smaakexplo Deze chocolade millefeuille is een ware smaakexplosie! Krokant bladerdeeg gevuld met een intense chocolade crémeux om van te dromen! Geen verkeerd dessert voor het kerstdiner lijkt me! 🎄🍫

Recept is te vinden op de blog >>> @gwennsbakery

#millefeuille #tompouce #chocola #chocolade #bladerdeeg #cremeux #chocolate #chocolat #millefeuilles #chocolatecream #patefeuilletee #patisserie
    Meer laden... Volg op Instagram

    Privacy Statement

    Contact

    © 2021 Gwenn's Bakery. All rights reserved.
    Theme by MOOZ Themes Powered by WordPress
    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.OkNeeMeer lezen