Gwenn's Bakery
  • Home
  • E-book
  • Boek
  • Feestdagen
    • Sinterklaas
    • Kerst
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Valentijnsdag
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Brood
    • Cakes
    • Chocolade
    • Desserts
    • Friandises
    • Gebakjes
    • Hartig
    • Koekjes
    • Macarons
    • Ontbijt
    • Soezen & Éclairs
    • Taart
    • Techniek
    • Vegan
  • Baktips
    • FAQ
    • Techniek
    • Reviews
  • Info
    • Taart bestellen
    • Workshops
    • Over Gwenn
    • Contact
    • Zakelijk

Techniek

  • Amandelspijs zelf maken

  • Bladerdeeg

  • Chocolade krakelingen

  • Chocolade tempereren (stap voor stap)

  • Franse botercrème – basisrecept

  • Glaceerfondant zelf maken (basisrecept)

  • Italiaanse Meringue

  • Macarons basisrecept

  • Pizza Margherita

  • Soezendeeg (basisrecept)

  • Zoeken
    Volg mij
    • facebook
    • instagram
    • twitter
    • pinterest
    • mail
    Over Gwenn's Bakery

    Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie".
    Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!

    Recente berichten
    Matcha marmercake - Gwenn's Bakery

    Matcha marmercake

    21 februari 2021 0.
    Ruby chocoladereep met cranberry - Gwenn's Bakery

    Ruby chocoladereep met cranberry

    13 februari 2021 0.
    100 jaar Debic - Review - Gwenn's Bakery

    100 jaar Debic – Review

    31 januari 2021 1.
    Oreo Brownies - Gwenn's Bakery

    Oreo brownies

    31 januari 2021 0.
    Review - Versekaasfondue.nl - Gwenn's Bakery

    Versekaasfondue.nl – Review

    31 januari 2021 0.
    Populaire berichten
    Citroen meringue tartelettes
    Noten-karameltartelettes
    Pecan Pie
    Limoen cheesecake
    Chocolade mokka taartjes
    Mokka crème

    gwennsbakery

    Gwenn Danis
    Een heerlijke matcha marmercake met een vleugje va Een heerlijke matcha marmercake met een vleugje vanille, maar vooral ook een heerlijke smaak van echte matcha groene thee! 

Het recept staat zoals altijd gewoon op de blog! >>> @gwennsbakery

#matcha #cake #cakes #marmercake #marblecake #cakemarbré #matchacake #matchatea #cakestagram #taart #hhb #bakken
    💋 - VALENTIJNSTIP - 🌹 Maak zelf deze heerlij 💋 - VALENTIJNSTIP - 🌹
Maak zelf deze heerlijke Ruby chocoladereep met cranberry! Perfect om als cadeautje te geven aan jouw Valentijn 💝 of gewoon lekker voor jezelf! 

Het recept staat online > @gwennsbakery

#valentijnsdag #valentijn #valentine #chocola #chocolade #cranberry #chocoladereep #patisserie #tempereren
    Het is vandaag Chandeleur in Frankrijk! Ook wel be Het is vandaag Chandeleur in Frankrijk! Ook wel bekend als de dag van de crêpes! Één groot pannenkoekenfeest! 🥳🥞 Daarom deel ik opnieuw mijn heerlijke recept voor echt klassieke Franse Crêpes Suzette (zonder te flamberen want dat hoort er echt niet bij). Dus veel bakplezier en Happy Chandeleur! 😉🥳

Recept staat op de blog! >>> @gwennsbakery 

#chandeleur #pannenkoek #pannenkoeken #crepe #crepes #crepesuzette #crepeslovers #crêpes #pancake #pancakes
    Mijn versie van de chocolade millefeuille staat on Mijn versie van de chocolade millefeuille staat online. Heb je na Heel Holland Bakt ook zin om de technische opdracht te proberen? Maak eens mijn meer klassieke variant! Heerlijk kan ik je vertellen!

Zie de blog voor het recept > @gwennsbakery 

#hhb #heelhollandbakt #chocola #chocolade #millefeuille #technischeopdracht #chocoladetaart #bakken #patisserie
    Het perfect recept voor rijke, smeuïge Oreo brown Het perfect recept voor rijke, smeuïge Oreo brownies om je vingers bij af te likken! En het recept is nog super simpel ook! Dus bakken maar!

Ga snel naar de blog voor het recept! 🧑‍🍳

#brownie #brownies #oreo #oreocake #oreos #oreobrownies #oreobrownie #chocola #chocolade #chocolate #heelhollandbakt #chocoladecake #chocolatecake #cake #hhb #oreocakes
    Het gaat weer een stuk kouder worden de komende da Het gaat weer een stuk kouder worden de komende dagen. Mijn favo gerecht op ijskoude, besneeuwde dagen is kaasfondue!
En ik mocht toevallig wat lekkers testen: de kaasfondues van Versekaasfondue.nl! Lees hier mijn review over dit product en hoe ik heb genoten! Perfect gerecht voor het komende winterse weer natuurlijk! 🧀☃️

#kaasfondue #fondue #kaas #review #spon
    Vandaag is het Driekoningen en dat vieren we natuu Vandaag is het Driekoningen en dat vieren we natuurlijk met een traditionele “galette des rois” ofwel driekoningentaart! 🤴🤴🤴 In Frankrijk liggen de bakkerswinkels hier bijna heel januari wel vol mee. Uiteraard de traditionele variant met frangipane (= amandelcréme + banketbakkersroom). Maar steeds vaker ook variaties met chocolade, noten en allerlei vruchten.

Mijn klassieke recept staat uiteraard op de blog, zie de link in mijn profiel > @gwennsbakery

#driekoningen #frangipane #galettedesrois #taart #hhb #heelhollandbakt #epiphanie #bakken #bladerdeeg #amandelen #amandel #patisserie #galette
    Heerlijk en simpel recept voor abrikozenflappen me Heerlijk en simpel recept voor abrikozenflappen met amandel. Met de klassieke en zeer bekende combi van abrikoos en amandel! Een leuke en vooral super lekkere twist op de appelflap.

Check de blog voor het recept >>> @gwennsbakery

#abrikozenflap #appelflap #abrikozen #amandel #hhb #heelhollandbakt #bladerdeeg #amandelen #bakken #patisserie
    Man wat ben ik dol op oliebollen! Vers uit eigen f Man wat ben ik dol op oliebollen! Vers uit eigen frituur met een lading poedersuiker erop! En vooral lekker als ze nog iets warm zijn. Met dit recept is het erg simpel en wel heel erg lekker!

Recept staat online! >>> @gwennsbakery

#oliebollen #oudennieuw #frituur #oliebol #beignets #hhb #heelhollandbakt #oudjaar #appelbeignets
    Met dit recept maak je zelf een heerlijke kerststo Met dit recept maak je zelf een heerlijke kerststol voor de kerst! 🎅🏻 🎄☃️
Je hebt geen ingewikkelde techniek nodig om deze kerststol op tafel te toveren, maar man wat is ie lekker! Dus lekker bakken maar met dit klassieke recept! Fijne kerst allemaal! 

Zie het recept op de blog, link in bio > @gwennsbakery

#kerst #kerstinspiratie #kerstmis #kerststol #stollen #amandelspijs
    Meer laden... Volg op Instagram

    Privacy Statement

    Contact

    © 2021 Gwenn's Bakery. All rights reserved.
    Theme by MOOZ Themes Powered by WordPress