Een staande mixer is naar mijn mening vrij essentieel om te bakken. Het maakt het bakken veel makkelijker doordat het snel en efficiënt kan kneden, mixen, kloppen etc. Terwijl de mixer draait kun je verder met andere zaken en win je dus ook tijd. Natuurlijk zijn alle recepten in principe ook gewoon met de hand te maken of met een handmixer, maar het zal veel langer duren voordat je klaar bent.
Zoeken
Producten
-
Macarons e-book
€9,90€7,90 incl. btw -
Moderne Franse Patisserie (gesigneerd) - Het boek van Gwenn's Bakery !
€29,99€19,90 incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Basis sloffenbodem recept
18 maart 2023
6.
Boterkoek
4 maart 2023
0.
Succèstaart met vanille en nootjes
18 februari 2023
2.
Crème brûlée kokos limoen
22 januari 2023
0.
Appelbeignets met bladerdeeg
30 december 2022
0.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!