Voor Franse taarten of tartelettes gebruik je doorgaans lage taartringen. Dit zijn ringen van zo’n 2cm hoog en een gekruld randje rondom. Er zijn diverse merken op de markt en in elke goede (online) kookwinkel zijn ze in vele maten te koop. Sommige taartringen hebben zelfs gaatjes erin om meer warmte te verspreiden en het deeg beter vast te houden. Dit kan soms betere resultaten leveren, maar als je eenmaal goed kunt fonceren is er geen verschil.
Zoeken
Abonneer je op de nieuwsbrief!
Producten
-
Macarons e-book
€9,90Oorspronkelijke prijs was: €9,90.€5,00Huidige prijs is: €5,00. incl. btw
Over Gwenn's Bakery
Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Millefeuille citroen meringue
24 november 2024
0.
Roze pralines
23 maart 2024
0.
Chocolade Saint-Honorétaart
16 maart 2024
0.
Charlotte Passievrucht Mango
9 maart 2024
5.
Karamel maken
24 februari 2024
0.