Voor Franse taarten of tartelettes gebruik je doorgaans lage taartringen. Dit zijn ringen van zo’n 2cm hoog en een gekruld randje rondom. Er zijn diverse merken op de markt en in elke goede (online) kookwinkel zijn ze in vele maten te koop. Sommige taartringen hebben zelfs gaatjes erin om meer warmte te verspreiden en het deeg beter vast te houden. Dit kan soms betere resultaten leveren, maar als je eenmaal goed kunt fonceren is er geen verschil.
Zoeken
Producten
-
Macarons e-book
€9,90€7,90 incl. btw -
Moderne Franse Patisserie (gesigneerd) - Het boek van Gwenn's Bakery !
€29,99€19,90 incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Chocolade ganache koekjes
26 maart 2023
0.
Basis sloffenbodem recept
18 maart 2023
6.
Boterkoek
4 maart 2023
0.
Succèstaart met vanille en nootjes
18 februari 2023
2.
Crème brûlée kokos limoen
22 januari 2023
0.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!