Macaronage en macaroneren betekent simpelweg het mixen van het macaronbeslag. Als je de meringue bij de amandelpasta doet moet je een deel van de lucht weer uit de meringue spatelen of mixen tot het beslag de juiste consistentie heeft. Zie mijn macarons basisrecept voor alle uitleg over het gemakkelijk maken van de perfecte macarons.
Zoeken
Producten
-
Macarons e-book
€9,90€7,90 incl. btw -
Moderne Franse Patisserie (gesigneerd) - Het boek van Gwenn's Bakery !
€29,99€19,90 incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Chocolade ganache koekjes
26 maart 2023
0.
Basis sloffenbodem recept
18 maart 2023
6.
Boterkoek
4 maart 2023
0.
Succèstaart met vanille en nootjes
18 februari 2023
2.
Crème brûlée kokos limoen
22 januari 2023
0.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!