“Fonceren” is een Franse term voor het met deeg bekleden van een taartring. Meestal praten we over taartringen van 2cm hoog en dus zonder bodem. Leg het uitgerolde deeg over de taartring en duw het deeg langzaam langs de rand naar beneden terwijl je de taartring steeds een beetje draait. Als de ring netjes is gefonceerd snijd je het overtollige deeg eraf en kun je de taartbodem bakken.
Zoeken
Producten
-
Macarons e-book
€9,90€7,90 incl. btw -
Moderne Franse Patisserie (gesigneerd) - Het boek van Gwenn's Bakery !
€29,99€19,90 incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Basis sloffenbodem recept
18 maart 2023
6.
Boterkoek
4 maart 2023
0.
Succèstaart met vanille en nootjes
18 februari 2023
2.
Crème brûlée kokos limoen
22 januari 2023
0.
Appelbeignets met bladerdeeg
30 december 2022
0.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!