“Fonceren” is een Franse term voor het met deeg bekleden van een taartring. Meestal praten we over taartringen van 2cm hoog en dus zonder bodem. Leg het uitgerolde deeg over de taartring en duw het deeg langzaam langs de rand naar beneden terwijl je de taartring steeds een beetje draait. Als de ring netjes is gefonceerd snijd je het overtollige deeg eraf en kun je de taartbodem bakken.
Zoeken
Producten
-
Macarons e-book
€9,90€5,00 incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Chocoladekoekjes met noten
15 juli 2023
2.
Baba au Rhum (exotisch)
8 juli 2023
0.
Mini slofjes met vers fruit
1 juli 2023
0.
Kaneel vijgenbroodjes
3 juni 2023
2.
Appel feuilleté
13 mei 2023
4.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!