Het doel van tempereren is het voorkristalliseren van de cacaoboter in de chocolade en het klaar maken voor verwerking. Hierdoor wordt het eindresultaat mooie glanzend met een mooie krokante beet. Zie het artikel chocolade tempereren voor duidelijke stap voor stap uitleg van de verschillende technieken.
Zoeken
Producten
-
Macarons e-book
€9,90€7,90 incl. btw -
Moderne Franse Patisserie (gesigneerd) - Het boek van Gwenn's Bakery !
€29,99€19,90 incl. btw
Over Gwenn's Bakery

Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je wekelijks steeds meer recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Chocolade ganache koekjes
26 maart 2023
0.
Basis sloffenbodem recept
18 maart 2023
6.
Boterkoek
4 maart 2023
0.
Succèstaart met vanille en nootjes
18 februari 2023
2.
Crème brûlée kokos limoen
22 januari 2023
0.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!