Het doel van tempereren is het voorkristalliseren van de cacaoboter in de chocolade en het klaar maken voor verwerking. Hierdoor wordt het eindresultaat mooie glanzend met een mooie krokante beet. Zie het artikel chocolade tempereren voor duidelijke stap voor stap uitleg van de verschillende technieken.
Zoeken
Abonneer je op de nieuwsbrief!
Producten
-
Macarons e-book
€9,90Oorspronkelijke prijs was: €9,90.€5,00Huidige prijs is: €5,00. incl. btw
Over Gwenn's Bakery
Gwenn's Bakery is de blog van Gwenn Danis, winnaar van Heel Holland Bakt nog een keer (2021), finalist van Heel Holland Bakt 2017 en auteur van het bakboek "Moderne Franse Patisserie" en het Macarons e-book.
Op deze blog vind je recepten geïnspireerd uit de Franse en internationale patisserie. Van simpele basisrecepten tot complexere taarten en gebakjes. Veel bakplezier!
Recente berichten
Millefeuille citroen meringue
24 november 2024
0.
Roze pralines
23 maart 2024
0.
Chocolade Saint-Honorétaart
16 maart 2024
0.
Charlotte Passievrucht Mango
9 maart 2024
5.
Karamel maken
24 februari 2024
0.